Lukuja liikkuen, tavuja touhuten -hankkeen verkkosivuille on koottu esi- ja alkuopetukseen sekä varhaiskasvatukseen soveltuvia matematiikan ja äidinkielen liikunnallisia harjoituksia ja vinkkejä.

Harjoituksissa on hyödynnetty olemassa olevia käytäntöjä ja leikkejä, mutta kaikkiin harjoituksiin on kirjattu jokin kognitiivinen, motorinen ja sosioemotionaalinen tavoite. Löydät siis verkkosivujemme kautta helposti tavoitteidesi mukaista toimintaa lapsille.

Käy tutustumassa esimerkiksi vertailemista ja lukujonotaitoja harjoittavaan Liikepylväät-harjoitukseen tai äänteiden opetukseen sopivaan Kirjainympyrään

Vinkit ja harjoitukset on koottu myös kirjaksi, jonka voit ostaa täältä.

Lukuja liikkuen, tavuja touhuten on Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä ELY-keskuksen rahoituksella syntynyt, valtakunnalliseen Liikkuva koulu -ohjelmaan kuuluva hanke.

 

Yhteystiedot

Tuuli Tiainen
https://lukujaliikkuen.fi/

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Varje barn ska dagligen ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig

Målet med programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är att varje barn dagligen ska ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig. Programmet har byggts upp i samarbete med ett omfattande expertnätverk.

Programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är ett av de riksomfattande programmen för att främja motion, det vill säga Rörelse-programmen (Liikkuvat-ohjelmat). Med hjälp av programmen gynnas en motionsinriktad livsstil bland olika ålders- och befolkningsgrupper.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE