Keski-Pohjanmaan Liikunta Kepli on suunnitellut Toiminnallisen Touhukalenterin, joka tarjoaa monipuolisia liikuntatehtäviä lapsille.

Kalenterissa on yhteensä 14 tehtävää, joita voi toteuttaa varhaiskasvatuksen toiminnassa ja kotona. Osa tehtävistä tehdään ulkona, osa sisällä. Kalenterin voi valjastaa osaksi päiväkodin liikuntahetkiä, ja sen avulla lapsia voi haastaa liikkumaan kotona. Tällöin kalenteri aktivoi myös lapsen perhettä. Lisäksi kalenterista voi saada inspiraatiota liikunnalliseen teemapäivään.

Jokaisen tehtävän yhteydessä on kirjallinen kuvaus leikistä ja leikissä tarvittavista välineistä. Lisäksi kerrotaan, mitä taitoja leikki kehittää. Kaikista tehtävistä on myös ohjevideo. Tehtävät on vapaasti käytettävissä.

Tutustu kalenteriin täällä.

Yhteystiedot

Lasten ja nuorten liikunnan asiantuntija Emilia Hirvi
Keski-Pohjanmaan Liikunta

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Varje barn ska dagligen ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig

Målet med programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är att varje barn dagligen ska ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig. Programmet har byggts upp i samarbete med ett omfattande expertnätverk.

Programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är ett av de riksomfattande programmen för att främja motion, det vill säga Rörelse-programmen (Liikkuvat-ohjelmat). Med hjälp av programmen gynnas en motionsinriktad livsstil bland olika ålders- och befolkningsgrupper.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE