Hyvän kierre -hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta liikkumisen ja oppimisen yhteyksistä sekä liikettä lasten päiviin. Yhtenä osana tätä tavoitetta hankkeessa on koostettu noin puolen tunnin videokoulutus, jonka pohjana toimii varhaiskasvatussuunnitelman viitekehys.

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen ammattilaisille, alalle opiskeleville ja lasten perheille. Videossa kerrotaan tietoa liikkumisen ja oppimisen yhteyksistä ja annetaan viisi esimerkkiä oppimisvalmiuksia herättelevistä leikeistä, joita voidaan toteuttaa päiväkodeissa. Video on vapaasti katsottavissa.

Koulutuksen ovat koostaneet lasten ja nuorten fysioterapeutit Virve Välimäki ja Tuuli Tiainen. He ovat olleet aiemmin myös varhaiskasvatuksen hankkeissa Lukuja liikkuen, tavuja touhuten sekä Aktiivinen alku. Hyvän kierre -hankkeen rahoitus tulee opetus- ja kulttuuriministeriöltä liikunnallisen elämäntavan valtakunnallisesta kehittämisavustuksesta.

Koulutus on katsottavissa Lasten Liikunnan Tuen YouTube-kanavassa.

Yhteystiedot

Tuuli Tiainen
040 457 0865
www.lastenliikunnantuki.fi

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Varje barn ska dagligen ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig

Målet med programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är att varje barn dagligen ska ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig. Programmet har byggts upp i samarbete med ett omfattande expertnätverk.

Programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är ett av de riksomfattande programmen för att främja motion, det vill säga Rörelse-programmen (Liikkuvat-ohjelmat). Med hjälp av programmen gynnas en motionsinriktad livsstil bland olika ålders- och befolkningsgrupper.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE